Duurzame Ontwikkelingsmaatschappij Holland
Duurzame Ontwikkelingsmaatschappij Holland

Over DOH

OVER DOH

Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Letterlijk: onze expertise en inspiratie halen wij uit binnen- en buitenland. En figuurlijk. Wij vinden namelijk dat elk project beter moet zijn dan de vorige. Innovaties blijven bij ons nooit lang nieuw – in een volgend project zijn ze alweer standaard. Zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Een leefbare en gezonde toekomst voor iedereen.

Missie DOHMissie

Wij ontwikkelen via een directe en open dialoog met onze partners duurzame energie projecten in toekomstbestendige landschappen. Plaatsen waar mens en natuur graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. Dat kunnen we doen vanuit onze ervaring met gebiedsontwikkeling en navenante marktkennis. Ons belangrijkste kapitaal om onze missie te realiseren zijn onze medewerkers. Zij zijn hoog opgeleid, gedreven, ervaren, vakkundig en hands-on.

Visie DOHOnze visie

Nederland moet duurzamer en innovatiever. Dat vraagt om toewijding, geduld en kapitaal.

Om bij te dragen aan de energietransitie wil Duurzame Ontwikkelingsmaatschappij Holland de groei van duurzame-energieprojecten versnellen.

Samen maken we het Nederland van morgen mogelijk door waarde toe te voegen voor alle betrokkenen. En dat gaat verder dan alleen onze directe opdrachtgevers. Ook daarin verleggen we grenzen. Wij geloven dat we bij elk project positieve impact kunnen hebben op de wereld. Van nu én van de toekomst. Elk project maakt de wereld mooier en aantrekkelijker. Dat maakt ons uniek en dé projectontwikkelaar voor complexe en duurzame energieprojecten.

Met ons milieudoel nemen we onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen klimaatverandering en opwarming op aarde. DOH onderschrijft dan ook Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 13 van de “17U” of uitgangspunten van de Verenigde Naties, welke tot doel heeft "dringend actie te ondernemen om klimaatverandering en de gevolgen ervan te bestrijden".