Duurzame Ontwikkelingsmaatschappij Holland
Duurzame Ontwikkelingsmaatschappij Holland

Het Team

HET TEAM

Wij zijn sterk in complexe project- en gebiedsontwikkeling. Daarvoor verenigen we de beste mensen uit verschillende disciplines rond de tafel. Creatieve gebiedsontwikkelaars, projectmanagers, financieel experts: samen bereiken we het beste resultaat. En realiseren we duurzame én commercieel succesvolle projecten. Door altijd de grenzen te verleggen, blijven we leren en groeien.

Met onze marktkennis spelen we voortvarend in op de nieuwste ontwikkelingen. Onze internationale expertise en ervaring geeft ons toegang tot de meest actuele inzichten uit binnen- en buitenland. Slagvaardig en realistisch zetten we die inzichten voor u om in concrete resultaten.

We hebben een ervaren en inventieve financieel specialist in huis. Door slim te kijken naar regelgeving en verduurzaming, ontdekken we nieuwe manieren om extra waarde te creëren. Samen maken we vanuit een solide financiële basis ambitieuze projecten haalbaar.

Het ontwikkelen van grensverleggende projecten vraagt specifieke kennis. Door onszelf in elk project te verbeteren, nemen wij een voorsprong op de toekomst. Onze teams is gedreven om kansen te verzilveren. We kennen de risico’s en focussen op de kansen.

Ons team

Willie Ambergen van DOH

Willie Ambergen

    06 53 70 93 57
    willie@dohbv.nl
    Willie Ambergen

Willie Ambergen  is 22 jaar belastingadviseur geweest bij CMS, een Zuidas law firm. Willie was toen gespecialiseerd in de fiscale advisering van de vastgoed- en energiesector. Als adviseur was hij bij CMS al intensief betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van een aantal grootschalige wind- en zonprojecten.

In 2018 is Willie gestopt bij CMS om zijn droom te realiseren: een zeilreis met zijn eigen boot van Nederland naar het Caribisch gebied en weer terug. (zie www.sy-atropos.nl).

20 jaar geleden heeft Willie met een aantal vrienden al een windpark ontwikkeld en geëxploiteerd in de Flevopolder.
Met de start van DOH wil Willie al zijn kennis, vaardigheden en ervaring inzetten op de noodzakelijke energietransitie in Nederland dichter bij te brengen. Het ontwikkelen van zonneparken is wellicht een nieuw metier voor Willie, maar hij houdt van het levensmotto van Pipi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik zal het vast wel kunnen”.
Tot op heden is dit ook steeds gelukt.

Rik de Jong  is al sinds 2013 werkzaam als zelfstandig ontwikkelaar van grootschalige zonne-energieprojecten. Rik is daarmee als een van de eerste in Nederland begonnen en heeft inmiddels heel veel kennis en ervaring opgedaan.

Rik is opgeleid tot jurist, maar werd al snel ondernemer in de verzekeringssector met een groot assurantiekantoor in Utrecht, dat gericht was op de zakelijke markt. In 2010 heeft Rik het roer omgegooid, zijn assurantiekantoor verkocht en is zich gaan richten op duurzame energie. Dit resulteerde in de oplevering in 2016 van het eerste grote zonnepark van Nederland. Rik heeft toen wel de standaard in Nederland gezet voor grote zonneparken.

Na de verkoop van dit Delfzijlse park heeft Rik aan diverse ontwikkelingen meegewerkt waarna Rik samen met Willie Ambergen DOH is gestart om vanuit stevige kennis en vaardigheden nog beter actief te worden in de wereld van zonneparken.

Rik de Jong van DOH

Rik de Jong

06 53 59 12 58     
 rik@dohbv.nl   
Rik de Jong   

Harry Laurent

Harry Laurent

    06 11 35 88 60
    harry@dohbv.nl
    Harry Laurent

Harry Laurent  heeft na zijn technische studie voor General Motors in Duitsland en de Verenigde Staten gewerkt. Na een postacademische opleiding vastgoedkunde aan de UvA te hebben gevolgd heeft Harry zich voor zijn familie onderneming toegelegd op de ontwikkeling van zorghuisvesting. In 2019 is hij gestopt met ontwikkelen van vastgoed en is zich volledig gaan richten op het ontwikkelen van zonneparken in een verantwoorde landschappelijke inbedding.

In 2020 heeft Harry besloten de krachten te bundelen met Willie en Rik door toe te treden tot DOH.